Dag 14: Padrón – Santiago de Compostela

Æ KLARTE DET! Idag klokka 1330 sto æ foran katedralen i Santiago de Compostela og æ har lagt bak mæ 280km / ca en halv million skritt i vakre Portugal og Galicia. Æ brukte 14 daga, men hadde nok klart det på kortere tid om æ måtte. Men e fordeom veldig glad æ tok mæ god tid i starten for å nyte strandlivet; det va de som ble de beste dagan på hele turen!
Har møtt utrolig mange folk! Vil spesielt huske tyske Josefina og mannen hennes, verdens snilleste Jeanette fra Holland, og Kate fra Tsjekkia som skal sende postkort til mæ:) Sku gjerne også snakka mer med Alex og Anna fra Texas og Kristian fra Tyskland:) Har også snakka med titalls andre som æ dessverre aldri fikk navnet til, men de blir æ også å huske! Alle har vært så åpne og bare et smil og «Buen camino!:)» kan føre til en samtale som vare i flere tima.
Blir definitvt å dra på flere caminos, men gjerne med en anna person neste gang! Har hatt det fint aleina, men hadde vært veldig fint å ha noen å dele opplevelsan med. Kveldan har blitt litt ensomme, og selv om man har mange å snakke med så e det nokka anna å være med noen man kjenne fra før.
Fikk fylt opp hele Credencialen min og fikk godkjent det og ble offisielt pilgrim på pilgrimskontoret idag:

Selve turen idag va også kjempefin, og har feira med Kate ikveld! Det ble pizza og rødvin ved katedralen!:)

Takk for følget og Buen Camino!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.