Dag 12: Pontevedra – Caldas de Reis

Dagen før dagen før dagen. Hadde mareritt og våkna 05:30, så æ bestemte mæ for å bare gå og det va kjempesmart! Kom frem 11:30 rett før det ble kvelanes varmt. Og idag klaga til og med de lokale på at det va for varmt. Måtte gå tilbake til hostellet et par ganga ila dagen bare for å kjøle mæ ned. Syns dessverre varmen ødelegg mye for turen:/ men med nok vann går det akkurat! Møtte en dame som va veldig sliten og trengte hjelp. Oppdaga at ho va svensk og det va så gøy å kunne snakke norsk med noen! Tydeligvis har ho møtt 5stk fra Oslo på innlandsruta (som no e samme rute som den æ går) så æ håpe å få møtt de før æ drar!
I dag va det ekstra varmt fordi nesten hele ruta gikk gjennom vingårda uten skygge langs veien.

Ble nok en gang calamares til middag!:)

Kom på at æ har ikke vist bilda av kordan alberguan ser ut. I dag e æ på As Pozas Termais og det e veldig fint her! De «vanlige» koste rundt 10 euro natta, men e veldig store og upersonlige. Ofte e det gamle store bygg som de bare har fylt med billige metallsenge. Veldig sterilt og nesten skummelt. Så derfor betale æ litt ekstra for å bo på litt mer fancye albergue og det e veldig verdt det! Her får æ ofte gardin foran senga, vaskemaskin, uteområde, frokost, husdyr osv. På de store alberguen e det plass til rundt 70-100stk, mens her e det bare plass til 20. Badkøa blir mye kortere og det e lettere å bli kjent med folk!

Føttern og knærne føles fortsatt bra, og æ tror ikke det blir nokka problem å fullføre! Rart at det bare e to daga og 45km igjen. Men æ kjenne også at det ska bli godt å la kroppen hvile litt hjemme.
Gikk 21km/ 36k skritt idag, og æ e sååå klar for å sove💤💤


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.