Dag 11: Redondela – Pontevedra

Nok en nydelig dag i nydelige Spania. I natt ble æ vekt av tyske pensjonista som hadde vært ute og drukket og bråkte. Fikk endelig sove, men våkna igjen rundt 6 og bestemte mæ for å bare gå. Alle de «proffe» starte 0630 så æ tenkte æ kunne prøve for å se kordan det va, og æ ELSKA det! Æ starta i mørket og kunne bruke fleecen og det va koselig å gå når det va så stille. Va selvfølgelig mange andre pilgrimma, men det e det uansett.
Stien va også veldig fin og æ gikk 19,6km og 32k skritt. Gåstavan funke kjempebra og æ va fremme i Pontevedra allerede 1130. Hadde et par tima før hostellet åpna og det va digg å kunne ta en øl i sola og vite at æ har hele dagen foran mæ.
På hostellet møtte æ igjen Kate og vi ble kjent med tyske Kristian! Vi dro og spiste sammen og smakte på spansk laks. Ikke det samme som norsk, men godt likavel!
Trodde de va 22 og 34, men de va tydeligvis 30 og 42 heh.
Men har vært veldig spesielt å ha så mange fine samtala med eldre folk. Har fått høre historia og har fått tips som æ aldri kunne fått fra en jevnaldranes. Har også vært veldig gøy å snakke om Norge, og har virkelig skjønt kor sykt priviligert æ e som e norsk. Virkelig.

På stien fant æ enda en vegg kor man kunne henge ting, og æ hang opp et kort fra tromsø!

Og midt i skogen hørte æ… sekkepipe!!

Ellers har det vært en rolig og fin dag. E klar for de tre siste dagan, og kjenne at æ e klar for å bli ferdig med å gå så mye på asfalt hver dag! Nattinatt


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.