Dag 8: Viladesuso – Baiona

Bra dag i dag! Våkna, og igjen, alle hadde dratt utenom mæ. Fikk både badet, kjøkkenet og uteområdet helt for mæ sjøl så det går egentlig helt fint for min del å starte seint. Starta ca 09 og første dag æ ikke starta med vondt i verken kne eller tær. Gikk hele etappen på litt over en mil i ett, og kom frem til alberguen rundt 12:30. Hadde reservert seng på en litt dyrere albergue, men fikk da endelig vaska klærne i maskin og ingenting lukte surt lengre! Men æ vet at turens første Decathlon (Portugals/Spanias XXL) skal passeres på veien imårra. Så da blir det en tur dit for å kjøpe luftigere quick-dry singlet og gåstava (!!!). Trodde aldri æ sku bli så gira over noen gåstava. Har også vært på shopping på apoteket og visste ikke det gikk ann å være så gira for compeed. Sto i et kvarter og så på alle variantan, tenkte på ka som va best, og endte opp med detta:

Ellers har det ikke skjedd så mye idag. I starten endte æ rett bak en guidingsgruppe. Prøvde å bli kvitt dem, men uansett kor langt unna æ va kunne æ høre dem. Og selvfølgelig hadde de neonoransj som farge på t-skjortan så utsikta ble ikke like idyllisk. Veldig fin vei som vanlig, og har no offisielt passert halvveis!!!! Woohoooweow!
Har kommet til regionen Galicia som e kjent for sjømat, så måtte selvfølgelig spise blekksprut til middag. Utrolig godt om man bare klare å ikke tenke på at det faktisk e blekksprut man spis. Avslutta også med en sitron/ingefær te:)

Gikk bare 15km og 24.7k skritt idag, men lade opp til innspurten. På de neste etappan MÅ æ gå helt til neste by, fordi det ikke e masse småbya underveis som det va ved kysten. Her e litt bilda fra turen idag:


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.