Dag 7: A Guarda – Viladesuso

Dem sir at dag 7 e den tøffeste dagen både mentalt og fysisk på caminoen, og det kan æ si mæ enig i. Har klart å holde mæ positiv hele turen, men no kjenne æ at musklan verke, tærne dett av og at æ treng nye utfordinge. Heldigvis starta dagen med regn, og æ fikk testa ut regntøyet. Har også fått bryne mæ på kordan man ska tørke 5 plagg + sokka, som e søkkvåt og som ikke har tørka på over 24 tima og som fortsatt e våt🙃 har hengt de inne i en snor ved senga i håp om at de hvertfall skal bli liiitt tørr. Har klart å tørke et par plagg med kroppsvarme ila dagen, men vil ikke risikere å bli syk ved å gå med våte klær en hel dag. E meldt sol imårra så da løse det sæ nok.
Dagen starta veldig bra da! Våkna og så at alle hadde dratt utenom mæ og to andre; en som va syk, og en som tenkte som mæ: at vi ikke forstår koffer folk skal våkna kl 7 for å kappgå til neste by. Hele poenget med «the way» e jo the way.
Tusla bort til nærmeste kafe og fikk en nyyydelig pilgrimsfrokost for 50kr på et skikkelig koselig sted!

Glemte å ta brae bilda, men stien i dag va virkelig gøy! Den gikk helt langs kysten, men va bare store steina og svære bølga, med mange fjell på andre sia av stien. Følte mæ som Bilbo Baggings, om han hadde hatt Goretex, når æ gikk med den hjemmelagde gåstokken min langs kysten i uværet og møtte på all slags dyr.

Middagen va ikke like vellyka som frokost. Her e det bare én restaurant som e åpen, og det va en fancy overprisa restaurant som til vanlig gjør bryllup… der hadde de selvsagt ikke burger og pizza. Men de hadde overraskanes nok pilgrimsmeny der. Til 18 euro… neste supermarket va 5km unna så æ så ingen anna mulighet enn å kjøpe middag her. Bestilte kyllingsalat til forrett, og ble servert frossen tunfisk salat som va varma i mikroen et minutt eller to. Men det bygde sæ opp igjen når æ fikk Lysing(?) til hovedrett! Faktisk veldig god!

På vei hjem så æ at det e en bensinstasjon rett ved alberguen og at æ kunne kjøpt suppe til 1 euro der🙃🙃🙃 jaja da vet æ hvertfall at æ har frokost imårra! Men kjøpte tidenes sydengodteri: 3 stk ferrero rocher<333 ska kose mæ med de og black mirror før æ tar kvelden:)


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.